Markisolering

Behöver du hjälp med markisolering?

Här kan du som privatperson eller företagare söka offerter rörande markisolering. På ett snabbt sätt och helt utan förpliktelser kan du ta del av ett antal offerter från byggfirmor, som ger dig en idé om priset och omfattningen.

Kanske är det så att du håller på att bygga ditt eget hus. Elen är dragen och avloppen är gjorda och du har kommit så långt som till grunden. Då kan det vara dags att tänka på markisoleringen. Det är viktigt att det är bra isolerat, så att det inte blir tjälskador, som till exempel uteplatser, garageuppfarter och andra platser som är snöfria om vintern ofta drabbas av.

Därför ska du markisolera

Markisolering skyddar framförallt mot tjäle, som i sig beror på hur mycket vatten som tas upp av marken av det vatten som strömmar i genom den. Finkornig jord är alltid känslig för tjäle och den skadar såväl vägar orsakar sättningsskador på hus. Markisolering är ett sätt att minska värmeavgivningen från marken och förhindra tjälen från att tränga ner i jorden.

Isoleringen kan läggas underst i en gjuten platta av betong, innan ett hus byggs eller inuti en krypgrund i ett befintligt hus. Vilket hus du än har eller av vilken anledning du än vill isolera, kan du söka på offerter här och få en uppskattad kostnad.

Ta hjälp av ett proffs på isolering, så att den blir gjord på ett riktigt sätt och det rätta materialet väljs. Vare sig det handlar om ett hus, en uteplats, ett garage eller i en källare, hittar du byggfirmor som kan hjälpa dig med din markisolering.

Varför ska jag anlita proffs för markisolering?

Att utföra en markisolering på egen hand är vi väl knappast många som med handen på hjärtat kan säga att vi har rätt kunskaper om. 

Visst är det möjligt att på egen hand köpa in material och utföra en isolering genom att följa guider, men om arbetet ska bli riktigt bra så krävs det att ett proffs gör jobbet. De vet dessutom precis vilka material som passar bäst för just det isoleringsarbete som du behöver ha utfört och kan upptäcka om det finns mögelskador eller annat som behöver åtgärdas innan isoleringen påbörjas.

I och med ROT-avdraget så blir priset för arbetskostnaden 30 procent mindre, vilket i gör det ännu mer lönsamt för dig att anlita någon för att exempelvis isolera din krypgrund.

 

Varför ska jag markisolera?

En markisolering innebär att energi sparas och huset blir varmare och skönare att leva i och dessutom höjer det värdet på bostaden. Det är mest effektivt att isolera innan betongplattan gjutits, även om det går att isolera även i efterhand. 

Låt proffs utföra markisoleringen och utnyttja ROT-avdaget

När du som privatperson anlitar en firma för att utföra en markisolering så ser du till att arbetet blir gjort på rätt sätt.

Oundvikligen kommer du att få betala för material och arbetskostnader, men det finns några knep för att komma billigare undan.

Genom ROT-avdraget får du som privatperson rabatt på markisolering när den utförs av en firma. Det är priset för arbetskostnaden som rabatteras och med aktiverat ROT-avdrag behöver du bara betala 70 procent.

Att ta in offerter via vår tjänst är ett annat knep som gör att kostnaderna för en markisolering kan spara dig mycket pengar. 

Genom att jämföra prisförslag får du en uppfattning om vad en rimlig kostnad är för det arbete du vill ha utfört, och kan sedan välja den firma som ger dig den bästa kombinationen av pris och kompetens. 

Hitta din egen expert på markisolering med bara några enkla klick, som kan ge dig vidare råd och göra jobbet!

Skicka in din förfrågan på ett par minuter - få offerter på markisolering

Det tar inte lång tid att ansöka om offerter via vår tjänst och det är helt gratis, så varför vänta?

Längst ner på vår sida hittar du exempel på vad tidigare användare av tjänsten har ansökt om offerter för. Låt dem inspirera dig i hur du skriver din förfrågan. Den behöver inte vara lång, men försök att vara så detaljerad som möjligt så att det blir lättare för hantverkarna att ge dig ett realistiskt prisförslag.

Våra senaste förfrågningar

 • Nina bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Isolering av garage/förråd
 • Nicklas bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Isolering förråd på tomten. 7kvm
  95 med luftspalt.
 • Ron bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Good day

  Learn How PawSafer™ Can Safely Trim Your Dog'S Nails In No Time From Home.

  Get it while it's still 50% OFF + FREE Shipping

  Buy here: https://pawsafer.shop

  Sincerely,

  Ron
 • David bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Vi har ett kallförråd på ca 6 kvm som vi vill isolera. Nyproducerat radhus med tillhörande kallförråd, färdigbyggt januari 2021. Eluttag finns för att koppla på element.
  Förrådet skall exteriört se lika ut som de övriga förråd som isolerades som tillval. Detta innebär att vi...
 • Sverker bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Jag vill ha ett mindre förråd isolerat, ca 6-7 m2.
 • Charlotta bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Isolera ett förråd på tomten, ca 10-12 kvm. Köpt nyproducerat hus med oisolerat förråd.
 • marlene bad om offert för Hem & Trädgård
  isolera vatten-rör i tvättrum
 • niklas bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Isolera förråd. Idag är förrådet indelat i två rum, det ena är uppvärmt och isolerat. Jag behöver hjälp med det andra: oisolerad trästomme med utvändig träpanel. golv dammbunden betong och tak, träkonstruktion med råspontpanel, underlagsoaoo samt bandtäckt plåt.
  det rör sig alltså om tre väggar+...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.